Els nostres blogs

De la literatura a les cuines de la Mediterrània

Aquest bloc parteix de textos literaris i periodístics i recursos multimèdia. Proporciona informació al voltant de les cuines i els productes de la Mediterrània, tot relacionant-la amb les diverses cultures, tradicions, costums i altres aspectes, com ara hàbits saludables en l'alimentació, transtorns...

De la literatura juvenil a les cuines

Aquest bloc neix amb la finalitat d`oferir textos de literatura infantil i juvenil relacionats amb la cuina, amb els aliments, amb les diferents cultures i tradicions gastronòmiques del món.

Entre libros y pucheros

"Entre libros y pucheros", de resonancias teresianas, nace con el objetivo de mostrar textos de la literatura española que tienen algo que ver con la cocina, porque muestran costumbres gastronómicas, se refieren a algún alimento o, simplemente, ponderan el buen yantar.

Ilercavònia i Cossetània: literatura i àpats

Amb el bloc "Ilercavònia i Cossetània: literatura i àpats" volem dedicar una atenció especial a la literatura relacionada amb els productes, la cuina i els costums a l’entorn de les menges que abraça el territori que antigament habitaven els pobles ibèrics anomenats cossetans i ilercavons.

Oli, pa i vi

"Oli, pa, vi" és un complement indispensable del bloc De la literatura a les cuines de la Mediterrània, perquè és fruit de la constatació de la quantitat i varietat de textos literaris generats al voltant d’aquests productes que representen la base de l’alimentació de la dieta mediterrània. Per això, en aquest bloc hi haurà exclusivament referències de diferent tipologia artística que, d’una manera o altra, hi tinguin una relació.

Viure la literatura

“Viure la literatura” és el bloc del Grup de Treball de l’ICE de la URV en què mostrem les activitats dutes a terme en els cursos i tallers que impartim i que posem a disposició de les persones que hi participen perquè tinguin a l’abast el material presentat i desenvolupat (models de fitxes, PPT, bibliografia, pàgines web, etc.) i, també, perquè hi puguin fer les seves suggerències i aportacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...